Jag är, jag är, jag är – ett hjärtslag från döden av Maggie O’Farrell

Nummer: 9823
Titel: Jag är, jag är, jag är – ett hjärtslag från döden
Originalets titel: I am, I am, I am – seventeen brushes with death
Författare: Maggie O’Farrell
Översättare: Malin Bylund Westfelt
Förlag: Etta/Sekwa
Utgivningsår: 2017/2018
ISBN: 978-91-87917-60-8
Betyg: 5 av 5

Bokens första mening:
Framför mig på stigen dyker plötsligt en man upp bakom ett klippblock.

Om boken:
Jag är, jag är, jag är. Så dunkar pulsen genom den här drabbande skildringen av ett antal möten med döden. Vissa av dem får blodet att isa sig. Vad skulle du göra om en hotfull främling följde efter dig på en avsides bergsstig? Andra är hjärtskärande och skakande påminnelser om att ett enda litet snedsteg kan förändra ett liv för alltid. Med förtätade ögonblicksbilder ur ett helt liv bjuder Maggie O’Farrell på en intensiv och livsbejakande läsupplevelse – en påminnelse om att vartenda hjärtslag räknas.

Min åsikt:
Stark, fantastisk & skickligt skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar