Den åttonde tärnan av Eva Frantz

Nummer: 9792
Titel: Den åttonde tärnan
Författare: Eva Frantz
Förlag: Schildts & Söderströms
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-951-52-4633-2
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Hon är så torr i munnen att det gör ont att andas.

Om boken:
En morgonpigg vinterbadare får sig en otrevlig överraskning när han tar sina första simtag i vaken. På folkhögskolan en bit bort hörs märkliga steg i natten. Och vad är det som blixtrar i elevhemsbyggnaden som stått tom i flera år?

Äldre kriminalkonstapel Anna Glad försöker anpassa sig till sitt nya liv som singel medan staden rustar för traditionellt luciafirande. Ett dödsfall som vid första anblicken ser ut som en olyckshändelse verkar ha ett märkligt samband med en tragedi som inträffade trettio år tidigare. Anna och hennes kolleger inser småningom att allt verkar kretsa kring den blyga flickan som går sist i luciatåget. Den åttonde tärnan. Men vem är hon?

Den åttonde tärnan är andra delen i en serie med polisen Anna Glad.

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
Blå villan (del 1)

Min åsikt:
Spännande, stark & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar