Lyckliga familjen av Judith O´Reilly

Nummer: 685
Titel: Lyckliga familjen
Författare: Judith O´Reilly
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2008/2009
ISBN: 978-91-37-13186-3
Betyg: 5 av 5


Om boken:

Judith O´Reilly var en inbiten storstadskvinna. Hon älskade Londons puls – shoppingen, utelivet, umgänget med vännerna. Hon skulle aldrig komma på tanken att lämna storstan för eremitliv på landsbygden. Ändå var det just vad maken lyckades övertala henne till.
Med två småbarn, en bebis på väg och ett hus under total ombyggnad inleder Judith en ny och kaotisk fas i sitt liv. Det är drygt 50 mil till hennes älskade London – där mannen fortfarande arbetar – och omställningen blir stor. Ingen har förberett henne på landsbygdens alla utmaningar av lera, vildmark och inskränkta människor. Bara att få bensinstopp kan ge en ren nära-döden-upplevelse.
För att lätta på trycket kommer Judith på idén att blogga på Internet om sina tankar och vardagsupplevelser. Något som dock inte faller i god jord hos alla bybor.
Bloggen kallade hon wifeinthenorth.com och den blv genast en succé.

Min åsikt:
Otroligt rolig.

Vald till månadens bok i mars 2009.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar