OBS: Flirt av Lovisa Wistrand

Nummer: 9772
Titel: OBS: Flirt
Författare: Lovisa Wistrand
Förlag: Hoi
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-7697-073-7
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Hoi förlag.

Bokens första mening:
Hur har sjöjungfrur sex?

Om boken:
Målinriktade Isabel har livet under kontroll. Hon har mannen, lägenheten, resorna – och jobbar på att få det yrke hon alltid drömt om: författare. Långt i framtiden ska hon skaffa hus, hund och barn. Bli gammal tillsammans med Elias och skriva böcker tills hon dör. Planen är vattentät.

Det enda som behövs är en skrivarkurs. Hon räknade bara inte med att träffa Per – den charmige äldre mannen som skriver som en gud och får henne att leva i nuet. Hon räknade inte heller med att hon måste ligga med någon för att få sin bok utgiven. Plötsligt tappar hon kontrollen över allt.

OBS: Flirt är första delen i Messenger-duologin.

Min åsikt:
Gripande, underhållande & vackert skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar