PS. Jag gillar dig fortfarande av Jenny Han

Nummer: 9818
Titel: PS. Jag gillar dig fortfarande
Originalets titel: PS. I still love you
Författare: Jenny Han
Översättare: Sofia Ejheden
Förlag: Lavender lit
Utgivningsår: 2015/2018
ISBN: 978-91-87879-40-1
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Kära Peter, jag saknar dig.

Om boken:
Kära Peter, jag saknar dig. Det har bara gått fem dagar men jag saknar dig som om det gått tjugo år …

Lara Jean hade inte planerat att falla för Peter. De var ju aldrig ens ett par på riktigt, eller? Men när allting ser ut att ordna sig mellan dem händer något annat: ett filmklipp som fångat Lara Jeans allra mest privata ögonblick sprids som en löpeld över skolan. Samtidigt dyker en gammal bekantskap upp i Lara Jeans liv igen och komplicerar allting ytterligare.

I andra boken om Lara Jean och hennes systrar utsätts Lara Jean för slut-shaming, och hon inser hur svårt det kan vara att släppa taget om saker. Det är tur att hon har sina systrar. Song-tjejer håller ihop för alltid.

Min åsikt om första boken Till alla killar jag gillat.

Ålder 12-15 år.

Min åsikt:
Underbar, gripande & charmig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar