Farlig lek av Angela Marsons

Nummer: 10121
Titel: Farlig lek
Originalets titel: Evil games
Författare: Angela Marsons
Översättare: Lena Kamhed
Förlag: Lind & co
Utgivningsår: 2016/2018
ISBN: 978-91-7779-648-0
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Tre minuter kvar.

Om boken:
En tidigare dömd våldtäktsman hittas brutalt knivskuren till döds och kommissarie Kim Stone kallas in för att snabbt lösa fallet. Det som först ser ut att vara en hämnd visar sig vara något långt mer kalkylerat och ondskefullt. Undersökningen tar fart parallellt som arbetet med att avslöja en pedofilring pågår, men Kim inser också att hon är måltavla för en sjuk människas livsfarliga experiment med mänskliga offer. I en kraftmätning mot en livsfarlig psykopat som verkar känna alla hennes svagheter, blir plötsligt vartenda steg Kim tar en potentiell dödsfälla. Och när fler lik dyker upp måste hon gräva djupare än någonsin för att lyckas stoppa dödandet denna gång på det privata planet.

Farlig lek är den andra fristående boken i serien om den intelligenta och egensinniga kommissarien Kim Stone.

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
Tysta rop (del 1)

Min åsikt:
Spännande, läskig & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar