För gudinnan av Anders Fager

Nummer: 10733
Titel: För gudinnan
Författare: Anders Fager
Förlag: Fria ligan
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-87222-39-9
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
”Vi lever i en värld där solen har gått ner.”

Om boken:
Ett London där solen har gått ned. En värld i evig skymning och dimma. I en exklusiv takvåning högt ovanför Canary Wharf väntar Tiphany Reeder. Adam, den kanske största filmstjärnan någonsin, ska komma på middag. Väntar gör också Tiphanys väninna Tipper, som ska delta i middagen via bildskärm. De tre ska prata gamla minnen och försöka hitta tillbaka till känslor de haft för varandra. I över ett århundrade. Det kommer att bli en lång natt. För gudinnan är en gotisk kärlekshistoria, en spektakulär skräckroman och en vandring genom en värld där tid och rum börjat falla samman.

Min åsikt:
Mörk, fascinerande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar