Världen utanför av Henrik Wallnäs & Matilda Ruta

Nummer: 9919
Titel: Världen utanför
Författare: Henrik Wallnäs
Illustratör: Matilda Ruta
Förlag: Natur & kultur
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-27-15189-5
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Gården har fyra hörn.

Om boken:
På förskolan finns krokar med allas namn, famnar att sitta i och ett rep att hålla när man går på promenad. I det bästa hörnet på gården finns jord och skalbaggar, det kittlar i näsan av alla dofter där. Hörnet vid grinden när det farligaste, för där finns en väg ut. Om man ställer sig på tå och sträcker på sig kan man se världen utanför. Det känns pirrigt att rymma dit men väldigt skönt i magen när man blir hittad igen. En pricksäker gestaltning av livet på förskolan.

Ålder 3-6 år.

Min åsikt:
Rolig och fin!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera