Minns att du ska dö av Åsa Bonelli

Nummer: 9826
Titel: Minns att du ska dö
Författare: Åsa Bonelli
Förlag: LB
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-7799-031-4
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Louise Bäckelin förlag!

Bokens första mening:
Med armarna rakt utsträckta åt sidorna och benen lätt isär låg Sara helt stilla i vattnet med ansiktet nedåt.

Om boken:
En man hittas mördad på Klara Norra Kyrkogård och fallet hamnar på åklagare Tom Westers skrivbord. Snart går det upp för honom vem mannen är: barndoms- vännen Michael Strand, vars stora hjärta och dåliga samvete lett honom hela vägen till heroinsprutorna på Sergels Torg.

Samtidigt vaknar Simon Nobelius, mångmiljardären som lever jetsetliv, upp i Djursholm i en sedvanlig bakfylla. Allt är som vanligt tills ett mail landar i hans inkorg, med en länk till en artikel om en mördad man på en kyrkogård i centrala Stockholm.

Tre män och tre vitt skilda liv sammanbundna av en trettio år gammal hemlighet. Och nu har det förflutna hunnit ikapp dem. Hela händelsekedjan sätts igång av en träask innehållande en ros, med texten Memento Mori inristad på locket …

Min åsikt:
Spännande, stark och skickligt skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar