Innanför murarna av Maria Ernestam

Nummer: 9829
Titel: Innanför murarna
Författare: Maria Ernestam
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-37-15307-0
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från bokförlaget Forum.

Bokens första mening:
Du är rädd, Björn.

Om boken:
På den franska landsbygden i Normandie ligger ett gammalt mytomspunnet kloster vars bibliotek lockar forskare från hela världen. Tack vare ett stipendium har Sofi fått chansen att komma dit för att skriva och försöka finna ro. Bakom sig lämnar hon Sverige och en äktenskaplig kris som fått tragiska följder.

Men hon hittar inte det lugn hon söker. Även klostret bär på en mörk historia och Sofi plågas snart av syner och drömmar om det som skedde där under andra världskriget. Soldaternas öden tvinnas samman med hennes eget tills hon inte längre vet om det hon upplever är verkligt. Vem kan hon lita på? Vem hemsöker henne med viskningar och knackningar? Håller hon på att bli galen eller är det någon som vill henne illa?

Min åsikt:
Gripande, spännande och välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar