Ur ett mörker någon gömt av Daniel Ernstsson

Nummer: 9830
Titel: Ur ett mörker någon gömt
Författare: Daniel Ernstsson
Förlag: Visto
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-88769-30-5
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Visto förlag.

Bokens första mening:
Ifrån altanen är utsikten slående.

Om boken:
När Nils Lehman en morgon vaknar upp till ett oväntat telefonsamtal, halkar han yrvaket på sin pilsnerdränkta vardag och trillar in i en helt ny och glimmande verklighet. Rik som ett troll på mindre tid än det tar att hälla i sig en pilsner och godsägare dessutom, saker och ting börjar arta sig i livet och han beslutar sig förväntansfullt för att utforska sina nyvunna tillgångar. Mitt ute i mörkaste skogen.

Men allt är inte guld som glimmar. I Nils nya verklighet är saker och ting inte riktigt som vanligt och tyvärr är ovanligheter inte alltid något bra. Och så är det ju det där med oförklarligt mycket pengar, sådana kommer alltid någonstans ifrån. Ibland ifrån dunkla, dolda platser som inte tål solens ljus. Ibland ifrån resterna av en värld som blev fel och inte längre finns. Ibland ända nerifrån ett mörker någon gömt.

Min åsikt:
Annorlunda, underhållande och fascinerande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar