Francesca av Lina Bengtsdotter

Nummer: 9937
Titel: Francesca
Författare: Lina Bengtsdotter
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-37-14971-4
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Klungan med killar stod bakom kapellet.

Om boken:
Kriminalinspektör Charlie Lager är mitt uppe i en komplicerad utredning i Stockholm när hon får höra talas om tonårsflickan Francesca som för snart trettio år sedan försvann från trakten där hon själv växte upp. Något i det gamla olösta fallet påverkar Charlie och snart plågas hon också av märkliga drömmar om sin mamma Betty och diffusa minnen från uppväxten. Vad betyder drömmarna? Finns det en koppling mellan dem och Francesca?

När vännen Susanne ber om hjälp för att reda upp sitt liv bestämmer sig Charlie för att resa tillbaka till Gullspång. Med sig bär hon mardrömmarna från barndomen och de obesvarade frågorna kring Francescas försvinnande. Men hon upptäcker snart att inte alla i bygden uppskattar att hon börjar gräva i fallet.

Francesca är andra boken om Charlie Lager.

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
Annabelle (del 1)

Min åsikt:
Suggestiv, spännande och skickligt skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar