Från singel till självbo av Kicki Biärsjö

Nummer: 696
Titel: Från singel till självbo
Författare: Kicki Biärsjö
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2009
ISBN: 978-91-37-13429-1
Betyg: 3 av 5


Om boken:

Det finns massor av böcker om hur man ska para ihop sig, men hittills ingen svensk bok om att leva själv – och att vara nöjd med det. Nu finns den.
Jag har skrivit en bok som jag hade behövt då jag irrade omkring i barerna och önskade att någon skulle ansöka om vårdnaden av mig. När normen med klämtande bröllopsklockor, 1,8 barn och parmiddagar var för stark. En bok som förhoppningsvis kan inspirera till att känna sig fri och modig och vilja leva ensam.
Alla vi som lever själva har hittills gått under epitetet singel, som antyder att man är i väntan på, halv och ofärdig. Så har jag också känt mig, och det har tagit många år att hitta mig själv. När jag gjorde det var jag inte längre singel. Jag blev självbo och det stod ett helt liv och bankade på min dörr. Välkommen in!
– Kicki Biärsjö

Min åsikt:
En bok fylld med humor och konsten att acceptera sig själv.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar