I krig och kärlek av Leffe Grimwalker & Caroline Grimwalker

Nummer: 9932
Titel: I krig och kärlek
Författare: Leffe & Caroline Grimwalker
Inläsare: Anton Körberg
Förlag: Storytel Original
Utgivningsår: 2016
Betyg: 5 av 5

Bokens första mening:
Precis när Sara Riddarstolpe tar ett hotfullt steg mot sin make och lår sönder flaskan mot den antika rokokomöbeln i hallen – helt utan tanke på hur marknadsvärdet påverkas av tilltaget – ringer det på dörren.

Om boken:
Efter tre års äktenskap är överklasstjejen Sara och snickaren Stefan fortfarande ett passionerat par. Hittills har de överlevt såväl IKEA-besök som svärmor Riddarstolpes högljudda misstanke att Stefan enbart är ute efter pengar. Men på sista tiden har rosenskimret ersatts av tvivel. Nu är det dessutom dags för den årliga släktsammankomsten, som i ärlighetens namn kräver konstant salongsberusning för att man ska orka genomlida den. I år behövs definitivt något riktigt starkt, för i takt med att gästerna anländer blir sprickorna i den annars så oklanderliga fasaden fler och fler. Deras bagage är fyllt av hemligheter och dessutom verkar en tjuv gå lös. För att citera en högst ofrivillig gäst: ”Det här kan bara gå åt helvete …”

 Storyn berättas av ett neurotiskt och självmordsbenäget bonsaiträd från IKEA. Bara en sån sak …

Ljudbok i 10 delar, inläst av Anton Körberg.

Min åsikt:
Galet underhållande, skruvad och lysande!

Köp boken:
Boken finns att lyssna på här Storytel.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera