Nu och för alltid, Lara Jean av Jenny Han

Nummer: 9913
Titel: Nu och för alltid, Lara Jean
Originalets titel: Always and forever, Lara Jean
Författare: Jenny Han
Översättare: Sofia Ejheden
Förlag: Lavender lit
Utgivningsår: 2017/2018
ISBN: 978-91-87879-41-8
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Jag tycker om att betrakta Peter när han inte vet att jag tittar.

Om boken:
Lara Jean har världens bästa sista år på high school. Och det finns så mycket kvar att se fram emot! En klassresa till New York, att gå på balen med pojkvännen och hennes pappas stundande bröllop. Sedan ska hon börja på ett närbeläget college så att hon fortfarande kan åka hem och umgås med familjen på helgerna. Livet kunde inte bli mer perfekt! Tills hon helt plötsligt får oväntade nyheter som vänder upp och ner på allt.

Nu och för alltid Lara Jean är den sista boken om Lara Jean.

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
Till alla killar jag gillat (del 1) & PS. Jag gillar dig fortfarande (del 2).

Ålder 12-15 år.

Min åsikt:
Underbar, charmig och underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera