Mitt trassliga andra år av Emma Chastain

Nummer: 9943
Titel: Mitt trassliga andra år
Originalets titel: The Year of Living Awkwardly: Sophomore Year
Författare: Emma Chastain
Översättare: Carina Jansson
Förlag: B Wahlströms
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-32-20131-8
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
OMG.

Om boken:
Chloe vill inget annat än glömma sitt första high school-år och börja om på nytt, men det är lättare sagt än gjort. Allt känns ändå bra när skolan börjar igen, Chloe har längtat efter musikalgruppen och bästa vännen Hannah. Men årets audition blir en katastrof och Hannah verkar mest vilja hänga med Reese nuförtiden. Som tur är finns vänner, nya som gamla, som kan hjälpa henne hitta rätt väg ut ur kaoset.

Mitt trassliga andra år är andra boken om Chloe Snow.

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
Mitt värsta år (del 1).

Ålder 12-15 år.

Min åsikt:
Rolig, gripande och fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera