Dagarna med dig av Rosie Walsh

Nummer: 9947
Titel: Dagarna med dig
Originalets titel: The man who didn’t call
Författare: Rosie Walsh
Översättare: Ann Björkhem
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-37-15199-1
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Du, idag är det precis nitton år sen den strålande morgon då vi leende sa hejdå till varandra.

Om boken:
Sarah vet att mötet med Eddie är på riktigt. De tillbringar sju fantastiska dagar tillsammans och drabbas av en stark och ömsesidig förälskelse. På den åttonde dagen ska Eddie resa iväg på en sedan länge bokad semester, och lovar att ringa henne på väg till flygplatsen. Men samtalet kommer aldrig. Eddie tycks ha försvunnit från jordens yta. Sarahs vänner säger till henne att gå vidare, men det är omöjligt – Sarah vet att känslorna var besvarade, hon har aldrig varit så säker på något i hela sitt liv. Hon försöker desperat att förstå vad som har hänt, och gör en upptäckt som förändrar allt. Det visar sig att deras förflutna är sammanlänkade genom tragiska händelser. Kan deras kärlek överleva, trots allt?

Min åsikt:
Gripande och stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera