De odöda av Johan Egerkrans

Nummer: 9979
Titel: De odöda
Författare: Johan Egerkrans
Förlag: B Wahlströms
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-32-20177-6
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Sedan tidernas begynnelse har vi människor fruktat döden.

Om boken:
Över hela världen förekommer berättelser om döda som reser sig ur sina gravar och sprider skräck bland de levande. I det här praktverket möter vi dem i all sin hårresande prakt. Listan över gastar och andra gengångare som figurerar i boken är lång – allt som allt är det ca 40 väsen, det ena mer skräckinjagande än det andra. Det är omöjligt att inte fascineras av denna brokiga skara monster som, trots sina skillnader, också har gemensamma drag världen över. Läsaren lär sig inte bara hur de odöda uppstår, utan även vilka motmedel som finns och hur man skyddar sig från deras tjusning och kraft.

Ålder 9-12 år.

Min åsikt:
Fascinerande och snyggt illustrerad.

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar