Skynda att älska av Alex Schulman

Nummer: 710
Titel: Skynda att älska
Författare: Alex Schulman
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2009
ISBN: 978-91-37-13417-8
Betyg: 5 av 5


Om boken:

Alex har inte orkat besöka torpet i Värmland sedan hans pappa gick bort. När han till slut återvänder väcks starka minnen till liv, somliga gamla och bekanta, andra nya och helt oväntade. Det blir snart oöverstigligt att hantera och han får resa hem utan att känna sig så hel som han hoppats.
Med terapeutens hjälp vågar Alex närma sig minnena av sin far, och fram växer en sammansatt bild av den tv-producenten, kräftkonnässören, livsnjutaren och sjubarnsfadern med det stora hjärtat. Men också av tablettmissbruket, dödsångesten, de kraftiga humörsvängningarna och det oåterkalleliga åldrandet med krämpor, accelererande orkeslöshet, och allt vad det gör med en familj.

Min åsikt:
En vacker skildring av en fars alla sidor.
Jag både skrattade och grät när jag läste boken. Den var väldigt stark och berörande.

Läs den!!!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar