De själlösa av Helene Holmström

Nummer: 10065
Titel: De själlösa
Författare: Helene Holmström
Inläsare: Charlotta Jonsson
Förlag: Storytel Oroginal
Utgivningsår: 2017
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Bakom träden ser Hedvig glimtar av sjön.

Om boken:
Ett antal människor har försvunnit i skogarna i Roslagen och man har kallat in Enheten – en speciell avdelning inom polisen som utreder oförklarliga fall. Hedvig Ask har fått i uppgift att åka ut för att samla in vittnesuppgifter. Hon arbetar som assistent inom Enheten och får bara information om vilka frågor som ska ställas, endast de överordnade vet vad Enhetens fall egentligen handlar om. Men Hedvig som själv förlorade sin familj under märkliga omständigheter vill veta mer. Hennes adoptivmamma Lena är chef på Enheten och Hedvig misstänker att hon vet mer om föräldrarnas död än vad hon ger sken av. Det sägs att det var en olycka, men Hedvigs minnesbilder antyder något annat. Vid vittnesförhören i Roslagen väcks dessutom fler minnen och känslor till liv. Ända sedan hon var barn har hon drivits av ett hämndbegär, och hon är fast besluten att ta reda på sanningen.

Ljudbok i 10 delar, inläst av Charlotta Jonsson.

Min åsikt:
Spännande, magisk och gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Storytel.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar