Underströmmar av Annika Widholm

Nummer: 10019
Titel: Underströmmar
Författare: Annika Widholm
Förlag: Bonnier Bookery
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-88704344
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Bonnier Bookery.

Bokens första mening:
När Sandra tänkte tillbaka insåg hon att det hade funnits tydliga tecken.

Om boken:
När Sandra kommer till förskolan för att hämta sina båda barn är de inte där. Först tror hon att det har blivit ett missförstånd. Men när hon inte lyckas få tag på sin man Elias, eller någon annan som vet var hennes barn är, växer paniken och hon kontaktar polisen. Kan Elias ha lämnat henne utan förvarning och tagit med sig barnen? Eller har familjen utsatts för ett brott? Kanske som en fruktansvärd hämnd för något Sandra har gjort. Gradvis går den svåra sanningen upp för henne – att hon själv på något sätt är orsak till att barnen är borta.

Min åsikt:
Suggestiv, skrämmande och fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar