Laholmsflickan av Åsa Hellberg

Nummer: 10066
Titel: Laholmsflickan
Författare: Åsa Hellberg
Uppläsare: Gunilla Leining, Claes Jonsson & Eva Kilnäs
Förlag: Bonnier Bookery
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-88745-14-9
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
”Jag vet inte hur många fler gånger jag har i mig.”

Om boken:
”Tycker inte du också att vi borde döda honom?” Jag kallade henne Laholmsflickan. Min exmans älskarinna. När hon hörde av sig efter fem år var det för att ställa denna minst sagt radikala fråga. Naturligtvis uppfattade jag hennes idé som skämtsam. Jag skrev om den till min exman och vi skojade till och med om saken. Men när hans nya unga hustru också fann tanken på hans död lockande, blev allt på allvar. Jag älskar honom fortfarande, trots att han till sist lämnade mig. Kanske är hans död det enda sättet att äntligen kunna bli fri från honom, alla dessa år efter skilsmässan …?

Ljudbok uppläst av Gunilla Leining, Claes Jonsson & Eva Kilnäs.

Min åsikt:
Underhållande, spännande & lysande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar