Gubbas hage av Kerstin Ekman

Nummer: 10730
Titel: Gubbas hage
Författare: Kerstin Ekman
Förlag: Albert Bonniers
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-0-017411-8
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Det händer ibland att jag inte känner igen mig när jag går i skogen.

Om boken:
Den här boken handlar om ett halvt tunnland hagmark och om alla ställen i omgivningarna där jag vandrat och ibland gått vilse. Jag har skrivit upp vad som har hänt och vilka växter och djur jag under årens lopp har sett. Mina följeslagare har varit många; de flesta är döda sedan länge. De har lärt mig allt om det som lever och växer här.Kerstin Ekman skriver om det vilda i skog och ängsmark och om den artrikedom som nu hotas av utarmning och försvinnande. Hon läser och vandrar i landskap och litteratur och låter oss dela det hon sett, tänkt och lärt.

Min åsikt:
Fängslande, gripande och skickligt skildrad!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar