När de sista duvorna tystnat av Assar Andersson

Nummer: 10136
Titel: När de sista duvorna tystnat
Författare: Assar Andersson
Förlag: Reko
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-7577-883-9
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Reko förlag.

Bokens första mening:
Jag sneglar mot fönstret.

Om boken:
I Pildammsparken är det mörkt som i ett kolschakt. Cykelbelysningen och ficklampan fick jag inte med mig så jag använder mobilen till att lysa med.

Känslorna är i uppror och jag kan inte tänka klart. Inte heller förlåta mig själv för att jag inte var mer bestämd och sade nej till min 15-åriga dotters beslut om att cykla upp i centrum en lördag kväll ensam. Dessutom skulle jag ha tagit notis om det fina vädret. En varm sommarkväll som denna är det upplagt för överbefolkade uteserveringar och allmänt stök.

Min åsikt:
Stark & gripande med fint språk!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar