Snö, skam och champagne av Linda Holgersson

Nummer: 10138
Titel: Snö, skam och champagne
Författare: Linda Holgersson
Inläsare: Fredde Granberg
Förlag: Word Audio
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-78291-28-1
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Word Audio Publishing.

Bokens första mening:
När pappa fyllde femtio gick hela familjen till fotografen.

Om boken:
John ska fylla femtio år. Det ska bli hans sista födelsedag och han planerar att fira den med några utvalda vänner och hans syskon. Det gästerna inte vet är att John har en agenda med den här helgen, den som ska bli hans sista helg. Temat för helgen är något av ”sanning och konsekvens”. I flera år har John sett sina vänner förbruka sina liv; i hans ögon lever de inte i sanning och ärlighet. De har hemligheter för varandra och för sina närmaste. Precis som John. För John har älskat Kicki i alla år men av rädsla att hon ska försvinna ur hans liv om han berättar det så tänker han ta den sanningen med sig in i döden. Han kommer att välja konsekvens, men hans önskan är att de han bryr sig mest om ska välja sanningen. Att berätta den och att leva den.

De samlas på ett hotell i Alperna för att fira nyår. Skidåkning, after ski, middag, fest och djupa samtal. Men Johns helg blir inte som han har tänkt. Något inträffar och hela hans agenda faller. Eller gör den verkligen det?

Det blir en helg rik på skratt, tårar, vänskap, bekännelser, snö, skam och champagne.

Ljudbok uppläst av Fredde Granberg.

Min åsikt:
Lysande, gripande & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar