Svinstian av Susanne Schemper

Nummer: 10142
Titel: Svinstian
Författare: Susanne Schemper
Förlag: Word Audio
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-78291-68-7
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Word audio publishing.

Bokens första mening:
Det doftade gräs, lavendel och bränd falukorv.

Om boken:
Tina lever ensam med sina katter sedan hennes man gått bort. Hon är tyngd av bitterhet och svåra skuldkänslor över att ha svikit sitt nu vuxna barn. Många år av psykisk misshandel har format henne och det förflutna spökar, ovälkomna minnen gör sig ofta påminda. När Tina lär känna grannen Sanna och hennes son Noa, och förstår att de lever med en man som inte behandlar dem väl, rivs gamla sår upp.

Sanna börjar inse att det är ohållbart att stanna med mannen Mats, hans oberäkneliga humör oroar henne mer och mer för varje dag. Hon hoppas in i det längsta att de ska kunna lösa sina problem, men efter en skrämmande händelse får hon nog och flyr i panik till grannen. Tinas ilska växer och hon ser det som sin uppgift att ställa allt till rätta …

Min åsikt:
Lysande, mörk & skickligt skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Svinstian av Susanne Schemper“

  1. […] åsikt om tidigare böcker i serien: Svinstian (1) & Ta min själ […]

Lämna ett svar