Svarta änkan av Johanna Mo

Nummer: 10178
Titel: Svarta änkan
Författare: Johanna Mo
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-37-15356-8
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Forum förlag.

Bokens första mening:
”Skål.”

Om boken:
Jakob Khalil vid Citypolisen plågas av skuldkänslor sedan ett vittne tog sitt liv rakt framför hans ögon, och hans förtroende bland kollegorna har dalat. När han kopplas in på mordet på en fotbollsspelare tycks fallet enkelt – i den låsta lägenheten fanns bara spelarens gravida och förvirrade fästmö. Men Jakob är inte övertygad. Fler mord sker och han är den enda som misstänker att en seriemördare härjar i Stockholm. Men vad är motivet? Klockan tickar. Jakob försöker febrilt att följa spåren, men ingen tror honom. I sin jakt på bevis tar han genvägar han inte borde och leds in i ett vågspel som är på väg att kosta honom allt.

Min åsikt:
Spännande, suggestiv & skickligt skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar