Snödrev av Helene Tursten

Nummer: 10312
Titel: Snödrev
Författare: Helene Tursten
Förlag: Massolit
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-7679-580-4
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Ytterdörren öppnades sakta på glänt.

Om boken:
Kriminalinspektör Embla Nyström är på semester i norra Dalsland när hon får ett samtal från sin släkting Harald. En död man har hittats i en av stugorna han hyr ut, och när Embla kommer dit upptäcker hon att det rör sig om en regelrätt avrättning. Den döde mannen är en av de största ledarna inom organiserad brottslighet i Sverige. Han är också en av dem som ligger bakom försvinnandet av Emblas barndomskompis Louise. Ett femton år gammalt brott som aldrig blivit löst. Kort efter upptäckten i stugan hittas flera personer i gangsterbossens innersta krets döda. Utredningen av morden leder Embla från Ulvsjön hela vägen till Split i Kroatien. Kan jakten på de skyldiga ge henne svar på vad som hände för alla år sedan? Finns det en chans att hennes vän fortfarande lever?

Snödrev är den tredje fristående delen i serien om Embla Nyström.

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
Jaktmark (del 1) & Sandgrav (del 2).

Min åsikt:
Spännande, gripande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar