Happy Dejting – ingen match av Cathy Catarina Söderqvist

Nummer: 10201
Titel: Happy Dejting – ingen match
Författare: Cathy Catarina Söderqvist
Förlag: Word Audio
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-78293-17-9
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Word Audio Publishing.

Bokens första mening:
Det var bara att klicka hem, som många sa när de nätshoppade.

Om boken:
Nora är trött på singellivet och längtar efter en man. På dejtingsajten Happy Lovedejting hoppas hon finna vad hon söker. Kanske Rallykillen är hennes livs kärlek? Eller passar Hingsten41 henne ännu bättre? Trots stora förhoppningar inför varje dejt blir Nora gång på gång besviken. Hon ser inte ett spår av den bubbelgumsrosa och passionerade kärleken hon letar efter. Tvärtom är det en kall, ytlig och cynisk verklighet hon möter och hon faller allt djupare ner i en depression.

Samtidigt brottas hennes väninnor med sina bekymmer. Mias fibromyalgi tar all hennes kraft och leder henne in i ett allvarligt tablettmissbruk medan Sanna försöker mota bort åldrandet med alla medel. När de var tonåringar såg de ljust och hoppfullt på framtiden. Hur kunde livet förvandlas till den här grå och trögflytande massan? Hur kan de hjälpa och stötta varandra? Och hur ska de nå balans och harmoni i livet?

Min åsikt:
Underbar, gripande & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar