Kennedys val av L-Å Skagegård

Nummer: 10209
Titel: Kennedys val
Författare: L-Å Skagegård
Förlag: Hoi
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7697-080-5
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Hoi förlag.

Bokens första mening:
I tv-rutan syns först två mc-poliser när de svänger in vid Dealay Plaza och bakom dem, i baksätet på en svart öppen limousin, sitter den solbrände och leende presidenten tillsammans med sin vackra hustru.

Om boken:
Den unge senatorn John F. Kennedy har framtiden utstakad för sig. Han ska snart gifta sig med Jacqueline och är på väg mot Vita Huset. Allt enligt familjens planer. Så möter han svenskan Gunilla von Post på den Franska Rivieran och det blir starten på en omöjlig kärlekshistoria.
Kennedyklanens öde slutar aldrig att fascinera världen. Här får vi en unik inblick i den blivande presidenten JFK:s liv under tre decennier. Vi följer honom både som politiker och privatperson, från Vita Huset till Båstad där han tillbringade en kärleksvecka med Gunilla. Men deras kärlek och deras korta stunder av lycka hade ett högt pris. Kanske var det värt det?

Baserat på en sann historia.

Min åsikt:
Spännande, stark & fascinerande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Kennedys val av L-Å Skagegård“

  1. Den här boken vaerkar intressant. Måste läsa den så småningom.

Lämna ett svar