I ett litet hörn av världen av Marcus Palm

Nummer: 10210
Titel: I ett litet hörn av världen
Författare: Marcus Palm
Förlag: Hoi
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7697-082-9
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Hoi förlag.

Bokens första mening:
De diskuterade meningen med livet för att ha något att prata om.

Om boken:
Vad skulle hända om någon dök upp i Stockholm idag och sade sig vara sänd av gud, hur skulle folk reagera? Vilka skulle följa honom?

Erik har vänner, utbildning, ett bra jobb med trevliga kolleger, en lägenhet i innerstan och en familj som bryr sig om honom, allt i ett inferno av vardagligheter och trygghetsmurar som håller honom fast. Han är totalt vilse i ett liv av invanda mönster och vanor.

Emil Allan kommer från Småland men efter att hans mor bränt ner hans barndomshem bestämmer han sig för att flytta till Stockholm. Emil tror att han kommer att få många vänner, men blir mer ensam än någonsin. Emil Allan Pöhl och Erik Lind har absolut ingenting gemensamt, men så en dag dyker en lång och gänglig gestalt upp och för dem samman. Mannen heter Lars – men vill bli kallad för profeten.

Min åsikt:
Fascinerande, rolig & spännande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar