När du läser det här av Mary Adkins

Nummer: 10242
Titel: När du läser det här
Originalets titel: When You Read This
Författare: Mary Adkins
Översättare: Anna Thuresson
Förlag: Lavender lit
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-87879-49-4
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Bäste mr Simonyi, jag kom i kontakt med ert företag på Stanford Universitys jobbforum, där tidigare Stanfordstudenter berättar om positiva praktikupplevelser hos er.

Om boken:
I fyra år jobbade Iris Massey och pr-geniet Smith Simonyi sida vid sida. Men Iris har dött av en obotlig sjukdom, bara trettiotre år gammal. Smith känner sig vilsen utan sin vän och kollega, men upptäcker till sin förvåning att Iris de senaste sex månaderna har skrivit en blogg, full av skarpsynta och ofta roliga iakttagelser från slutskedet av ett liv som inte fick levas klart. Hon har också lämnat Smith med en sista önskan: att han ska göra en bok av hennes blogginlägg. Med hjälp av den charmiga och tillmötesgående (om än lite väl uppriktiga) praktikanten Carl skrider Smith till verket för att uppfylla Iris sista önskan. Men för att kunna göra det måste han övertala Iris storasyster Jade, som helt har tappat fotfästet efter förlusten av sin syster.

Min åsikt:
Gripande, charmig & rolig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar