Kyssfaktorn av Helen Hoang

Nummer: 10270
Titel: Kyssfaktorn
Originalets titel: The Kiss Quotient
Författare: Helen Hoang
Översättare: Christina Mansicka
Förlag: Lovereads
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-984097-2-7
Betyg: 5 av 5

Bokens första mening:
Jag vet att du avskyr överraskningar, Stella.

Om boken:
Det är dags för Stella att stadga sig. Det tycker i alla fall hennes mamma, som är sugen på att få barnbarn. Men man och barn är inte särskilt lockande för en framgångsrik och förmögen kvinna som Stella, som också råkar ha aspergers. Att analysera data är enkelt, men att dejta är knepigt. För att komma över sin brist på dejtingerfarenhet anlitar Stella en manlig eskort som ska lära henne hur man blir en bra flickvän.

Michael kämpar med räkningarna för sin mammas tuffa cancerbehandling och tjänar extra pengar en kväll i veckan genom att arbeta som eskort. Han träffar aldrig en kund mer än en gång, men när Stella undrar om han kan bli hennes lärare är han frestad att frångå sina principer.

Ju mer tid de tillbringar tillsammans, desto mer faller Michael för den avväpnande och blixtrande intelligenta Stella. Och Stella får lära sig att kärlek inte är någon enkel ekvation.

Min åsikt:
Underbar, varm & rolig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar