Mannen som kom tillbaka av Thomas Kanger

Nummer: 10792
Titel: Mannen som kom tillbaka
Författare: Thomas Kanger
Förlag: Mai Linh
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-87693-36-6
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
”George!”

Om boken:
Livia Pettersson, en nyligen pensionerad och ensamstående lärare från Västerås, hittas död i en park i Stockholm. På ren rutin informeras mordutredaren Elina Wiik vid Västeråspolisen om dödsfallet. Obduktionen visar att hjärtat hade stannat och fallet läggs till handlingarna. Men när hennes enda son Dante Pettersson läser boutredningen efter mamman får han sitt livs chock. Inget han trott om moderns och sitt eget liv visar sig vara sant. Han säger upp sig från sitt eget lärarjobb och försvinner spårlöst från staden.
Tre år senare dyker en främmande man vid namn Edmund Korsberg upp i Sverige. Han är ute efter hämnd.

Min åsikt:
Spännande & suggestiv!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar