Slottet av Emma AdBåge

Nummer: 10415
Titel: Slottet
Författare: Emma AdBåge
Förlag: Lilla piratförlaget
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7813-019-1
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Här sitter jag.

Om boken:
Vi har kammat håret och gjort ett grattiskort. Mamma skrev med guldpenna på. Vi har köpt present också. Ett rött litet slott. Alltså ett leksaksslott. Precis ett sånt som jag har, fast mitt är grönt. Grönt, fult och tråkigt och som jag har tröttnat på! Jag hade mycket hellre haft det röda.

Slottet visar hur det känns att tvingas ge bort en present som man mycket hellre hade velat behålla själv. Men också den härliga känslan av att ha något som någon annan vill ha …

Ålder 3-6 år.

Min åsikt:
Lysande, underhållande & träffsäker!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar