Jag försvinner i mörkret av Michelle McNamara

Nummer: 10420
Titel: Jag försvinner i mörkret
Originalets titel: I’ll Be Gone in the Dark
Författare: Michelle McNamara
Översättare: Bengt Ohlsson
Förlag: Albert Bonniers
Utgivningsår: 2018/2019
ISBN: 978-91-0-017833-8
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Den sommaren jagade jag seriemördaren på nätterna i min dotters lekrum.

Om boken:
Tolv mord, femtio våldtäkter – från mitten av 1970-talet och tio år framåt levde Kalifornien i skräck för Golden State Killer. Han lyckades undkomma rättvisan. Många år senare gjorde Michelle McNamara det till sin livsuppgift att hitta honom. Hennes bok är en stark, mardrömslik skildring direkt från verkligheten – och samtidigt ett självporträtt av en kvinna besatt av sitt sökande efter sanningen.

Min åsikt:
Spännande, skakande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar