Glasrösten av Ann Lindh Klang

Nummer: 10416
Titel: Glasrösten
Författare: Ann Lindh Klang
Förlag: Hoi
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7697-096-6
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Hoi förlag.

Bokens första mening:
En ynklig svart prick.

Om boken:
Aida är en helt vanlig tonåring, förutom att hon är blind på ett öga. Den mystiska pianoläraren Felicia hävdar att det är en gåva hon har fått, att Aida kan se andra saker med det blinda ögat. En ruggig dag i december sveper en kall vind genom rummet och klassens Lucia tappar rösten. När elevernas röster försvinner en efter en tror man att ett halsvirus börjat sprida sig lagom till julkonserten. Men Aida känner av den kalla vinden och ser de svarta skuggorna. Felicia försöker berätta någonting för Aida, men skuggorna hinner före och tar hennes röst. Nästa dag är Felicia försvunnen. Aida söker efter svar i Felicias gamla hus när ett notpapper plötsligt väcks till liv. En G-klav förvandlas till en talande orm och leder Aida in till musiklandet Eufonia. Där inne sprakar plötsligt hela världen av färg och musik.

Glasrösten är första boken i serien Eufonia.

Ålder 12-15 år.

Min åsikt:
Magisk, spännande & rolig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar