Rollspel av Amanda Tartt

Nummer: 10425
Titel: Rollspel
Författare: Amanda Tartt
Förlag: Lusthuset
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7557-148-5
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Amanda Tartt.

Bokens första mening:
Jade och hennes väninna Louise satt vid ett fönsterbord på Biblioteksgatans bästa café och intog sin sedvanliga söndagsfika efter en kväll på stan och alltför få timmars sömn, och tittade på folk som gick förbi.

Om boken:
Niklas Blom, skådiswannabee och kompis till Jade, beklagar sig över sin agent som inte fixar jobb som han lovat. Jade får en idé som ska hjälpa Niklas, och samtidigt ge henne lite extra i kassan. Dessutom får de tillfälle att ha sex igen, och igen.

Jade växer upp på internatskolor i Stockholm, London och Genève, men en dag meddelar hennes mamma att pengarna är slut. Jade bestämmer sig då för att bli ekonomiskt oberoende utan att bli beroende av någon man, eller kvinna heller för den delen. Hon blir en kvinnlig gentlemannatjuv som tar från de rika – och ger till sig själv.

Rollspel är andra boken i serien om Jade.

Min åsikt om tidigare noveller i serien:
Slutspel (del 1)

Min åsikt:
Rolig, charmig & het!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Rollspel av Amanda Tartt“

  1. […] åsikt om tidigare böcker i serien: Slutspel (1), Rollspel (2), Azur (3), Glitter (4), Vigilant (5), Sunny (6), Ertappad (7), Paint (8) & Girlpower […]

Lämna ett svar