Breven från E av Pernilla Lindroos

Nummer: 10432
Titel: Breven från E
Författare: Pernilla Lindroos
Förlag: Ordberoende
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-88867-06-3
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Ordberoende förlag.

Bokens första mening:
Jonna gjorde något som hon aldrig brukade göra.

Om boken:
Tänk att du tvingas umgås med två kvinnor som du inte känner att du har något gemensamt med.

Det är vad som händer Amanda, Klara och Jenna. Tre åländska kvinnor som helst vill fortsätta att tiga om sitt förflutna när de en dag får varsitt brev från den nyligen avlidna väninnan E. Hon utmanar dem på ett sådant sätt att kvinnorna häpnar.

Jonna, som praktiskt taget bor på krogen och varje helg vaknar upp i en ny säng, ska vara utan sex ett halvår. Amanda, vars dotter flyttat hemifrån och som varit singel och levt i celibat i många år, ska börja dejta och den upptagna mamman och hustrun Klara ska ge sig själv tid att skriva en novell. Om vadå? Dessutom ska kvinnorna stötta och peppa varandra. Det är som bäddat för dramatik. Hemligheter har en förmåga att bubbla upp till ytan. I synnerhet de hemligheter som man delar med andra.

Min åsikt:
Underhållande, charmig & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar