Dolt i vatten av Catherine Steadman

Nummer: 10445
Titel: Dolt i vatten
Originalets titel: Something in the Water
Författare: Catherine Steadman
Översättare: Klara Lindell
Förlag: Modernista
Utgivningsår: 2018/2019
ISBN: 978-91-7781-475-7
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Modernista.

Bokens första mening:
Har du någonsin grubblat över hur lång tid det tar att gräva en grav?

Om boken:
Hur skulle de ens kunna önska att något vore annorlunda? Erin är dokumentärfilmare på väg att få sitt genombrott. Mark är investeringsrådgivare på en bank, med stora framtidsplaner. De är passionerat förälskade i varandra, nygifta och på idyllisk smekmånad i solen på ön Bora Bora i Franska Polynesien.
Men så förändras allt när Erin och Mark under en dykning gör en chockerande upptäckt i vattnet. De måste bestämma sig för om de ska rapportera det till någon eller inte. Å ena sidan borde de antagligen göra det. Å andra sidan: vem skulle kunna ta skada av att de höll tyst? Beslutet Erin och Mark fattar sätter igång en kedja av oförutsägbara händelser, med katastrofal utgång…

Min åsikt:
Spännande, mörk & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar