Fröken Liljekonvalj av Kristin Emilsson

Nummer: 10464
Titel: Fröken Liljekonvalj
Författare: Kristin Emilsson
Förlag: Lind & co
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7779-822-4
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Lind & co!

Bokens första mening:
Akta!

Om boken:
Liv Sandell har skapat en framgångsrik karriär i sociala medier. Via sin populära livsstilsblogg släpper hon varje dag in tiotusentals följare i sitt liv.
Efter skilsmässan från barnens pappa bestämmer hon sig för att det är dags för en förändring. Hon byter livet i Stockholms innerstad mot en lugnare tillvaro i förorten Flädersta, där hon själv växt upp.
Flytten verkar först bli precis den nystart Liv tänkt sig och hon träffar både nya bekanta och gamla barndomsvänner. Och vad var det nu man sa om gammal kärlek den rostar visst aldrig. Eller?
Men mitt i villarenovering och bloggande blir det allt mer uppenbart att Livs återkomst inte välkomnas av alla. Anonyma hotmeddelanden börjar plötsligt dyka upp och snart känner hon sig förföljd även i verkligheten.
Är området verkligen så idylliskt som Liv minns? Vem skickar hoten och varför kommer de just nu? Och vad hände egentligen den där försommarkvällen för snart tjugo år sedan när grannflickan hittades död vid badplatsen? Liv inser att hon är mer insyltad i den gamla gåtan än hon kunnat ana och att det finns någon därute som inte har glömt det.

Min åsikt:
Vacker, underhållande & spännande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

2 svar till “Fröken Liljekonvalj av Kristin Emilsson“

  1. […] Läs hela recensionen  […]

Lämna ett svar