Järnänglar av Martin Österdahl

Nummer: 10509
Titel: Järnänglar
Författare: Martin Österdahl
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-37-14798-7
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Max Anger visste inte hur länge han hade sovit eller varför han vaknat.

Om boken:
Den 11 september 2001 flyger två flygplan in i World Trade Center. En vecka tidigare kastar sig en UD-anställd man från en balkong på ett lyxhotell i Jerusalem. Händelsen kan få konsekvenser för Sverige och Max Anger får i uppdrag att utreda mannens död.

I jakten på sanningen kommer Max ett hemligt svenskt brödraskap på spåren, med kopplingar till starka utländska krafter. När han utmanar dem vänds allt emot honom och han anklagas för att själv ligga bakom det dödsfall han utreder. Medan han försöker rädda sig själv tickar klockan obönhörligt ner mot den stora katastrofen. Den döde mannen i Jerusalem var bara startskottet.

Järnänglar är tredje boken om Max Anger.

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
Be inte om nåd (del 1) & Tio svenskar måste dö (del 2).

Min åsikt:
Spännande, stark & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar