Sommaren med Ava av Anna Lönnqvist

Nummer: 10489
Titel: Sommaren med Ava
Författare: Anna Lönnqvist
Förlag: LB
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7799-082-6
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Louise Bäckelin förlag.

Bokens första mening:
Jag baxar in den tunga resväskan i hallen i lägenheten på Bråvallagatan och stänger dörren efter mig.

Om boken:
Det sista Ava vill när hon kommer hem efter en tid utomlands är att åka upp till lilla Sunnanby, i de djupaste skogarna i norr. Den pittoreska byn där hon tillbringade sina barndomssomrar fläckas nu av minnen som hon helst vill undvika att tänka på. Men ödet vill annorlunda, och utan att hon själv riktigt förstår hur det går till så jobbar hon snart på det som förut var hennes mormors gamla café.

Axel är Sunnanbys mest attraktiva singel, men det enda i livet som betyder något för honom är dottern Ellen. Efter att ha blivit djupt sviken flera gånger har Axel ingen önskan om att inleda någon ny relation.

Cornelia äger numera Café Sunnanby, men har inte satt sin fot där sedan en fruktansvärd händelse som hela Sunnanby fortfarande skvallrar om. När caféet hotas av nedläggning tvingas hon dock dit, och det blir upptakten till en sommar som varken hon, Ava eller Axel någonsin kommer att glömma.

Min åsikt:
Underbar, rolig & charmig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Sommaren med Ava av Anna Lönnqvist“

  1. […] åsikt om tidigare böcker i serien: Sommaren med Ava […]

Lämna ett svar