Se mig falla av Mons Kallentoft

Nummer: 10495
Titel: Se mig falla
Författare: Mons Kallentoft
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-37-15339-1
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Meddelandet kommer precis när han ska gå ut ur lägenheten, på väg för att köpa blad till en rakhyvel.

Om boken:
Tre år har gått sedan Tim Blancks sextonåriga dotter försvann under en resa till Mallorca. Han har lovat henne att aldrig sluta leta, ett löfte som slitit sönder hans äktenskap och fått honom att bosätta sig i Palma, där han försörjer sig som privatdetektiv. När han får i uppdrag att utreda en misstänkt otrohetsaffär dras han oväntat in en värld av korruption och skoningslös girighet. Och i begärens dunkla vrår tycker han sig plötsligt ana sin dotters skugga. Med fara för livet kastar han sig in i jakten på sanningen om vad som hänt henne.

Min åsikt:
Spännande, stark & skickligt skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar