Bäckahästens ridklubb av Monica Larsson

Nummer: 10502
Titel: Bäckahästens ridklubb
Författare: Monica Larsson
Förlag: Luna
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-639-8481-5
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Monica Larsson.

Bokens första mening:
Julia var tretton år och älskade hästar över allt annat.

Om boken:
Julia är tretton år och älskar hästar över allt annat. Hon är förtvivlad över att hennes rädsla, dåliga självförtroende och blåslagna kropp har fått henne att sluta rida. Hennes högsta önskan är ett annat trevligare stall där hon kan börja i stället, men det finns inga andra ridskolor i närheten.
En dag när hon är ute och går i skogen möter hon en mystisk kvinna som tycks genomskåda henne. Hästen som kvinnan rider på känns också märklig. När Julia följer med kvinnan till hennes gamla hästgård mitt ute i skogen börjar en resa som kommer att förändra hennes liv fullständigt och förvandla hennes mörka tankar och osäkerhet till kraft, mod och beslutsamhet att göra vad som krävs i livets alla situationer.

Min åsikt:
Spännande, rolig & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar