Hypnotisören av Lars Kepler

Nummer: 779
Titel: Hypnotisören
Författare: Lars Kepler
Förlag: Albert Bonniers
Utgivningsår: 2009
ISBN: 978-91-0-012404-5
Betyg: 5 av 5


Om boken:

I ett omklädningsrum på en idrottsplats i Tumba utanför Stockholm hittas en man brutalt mördad. Sedan återfinns hans fru och dotter lika besinningslöst ihjälhuggna i familjens radhus. Avsikten tycks ha varit att utplåna hela familjen. Men sonen överlever, svårt skadad, och när kriminalkommissarie Joona Linna förstår att det finns ännu en familjemedlem kvar i livet, en syster, inser han vikten av att hitta henne innan mördaren gör det.
Sonen svävar in och ut ur medvetslöshet, och för tt kunna skynda på förhörsprocessen tar Joona Linna kontakt med läkaren Erik Maria Bark och övertalar honom att hypnotisera pojken för att få en bild av händelseförloppet.
Därmed bryter Erik Maria Bark sitt gamla löfte att aldrig mer hypnotisera och en skrämmande kedja av händelser tar obevekligt sin början.

Min åsikt:
En bok som jag helt klart fastnade i från början till slut.
Spännande och lockande att läsa.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

2 svar till “Hypnotisören av Lars Kepler“

  1. Jag håller med – Hypnotisören är något helt eget och otroligt spännande! Vissa gnäller bara för allting, pseudonymen osv. Det har väl ingen betydelse när boken är så strålande.

  2. […] åsikt om tidigare böcker i serien: Hypnotisören (del 1), Paganinikontraktet (del 2), Eldvittnet (del 3), Sandmannen (del 4), Stalker (del 5) & […]

Lämna ett svar