Friläge av Yrsa Keysendal

Nummer: 10586
Titel: Friläge
Författare: Yrsa Keysendal
Förlag: Brombergs
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7809-026-6
Betyg: 5 av 5

Bokens första mening:
Motorljudet är en vaggvisa.

Om boken:
Anna och Linda växer upp på samma gård. De delar på dagarna, gungorna och sover på varsin sida om samma vägg. De delar också erfarenheten av att växa upp med en förälder. Anna bor med sin mamma och Linda med sin pappa.

De vet allt om varandra. Men så en dag börjar något förändras. Något går sönder som är omöjligt att laga. Många år senare sitter Anna i en bil och kör fortare än hon trodde var möjligt. Där finns ingen riktning, där finns tusen riktningar. Och ligger inte utom kontroll farligt nära full kontroll?

Min åsikt:
Lysande, stark & imponerande debut!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar