Rimlikt av Malin Edgren & Selmas Ettlingar

Nummer: 10568
Titel: Rimlikt
Författare: Malin Edgren & Selmas Ettlingar
Förlag: Melitt kultur
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-639-8072-5
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Malin Edgren.

Bokens första mening:
Där djuren går …

Om boken:
Selma och Sudden är kompisar. Tillsammans utforskar de månad för månad. Det kan vara bitande kallt med luft som klibbar i näsan. Eller varma sommardagar som doftar solmogna jordgubbar. Hur känns en höststorm? Och varför är det så härligt att plaska i vattenpölarna på våren? Det vet Selma och Sudden. Och det vet säkert du också. Vilken är din favoritmånad?

Selmas Ettlingar är ett unikt läsfrämjande barnboksprojekt av författaren Malin Edgren. Under ett läsår har hon tillsammans med eleverna i årskurs ett vid Hultsbergsskolan i Karlstad tagit fram och producerat boken Rimlikt med barnens egna texter. Poeten Bengt Berg har specialskrivit dikten Ordet som finns med i boken. Mer information om projektet hittar du på www.malinedgren.se.

Ålder: 3-6 år.

Min åsikt:
Charmig, lekfull & vackert illustrerad!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar