Tjänster och gentjänster av Sophie Kinsella

Nummer: 10589
Titel: Tjänster och gentjänster
Originalets titel: I Owe You One
Författare: Sophie Kinsella
Översättare: Helen Ljungmark
Förlag: Printz publishing
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7771-161-2
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Problemet med mig är att jag inte kan släppa saker.

Om boken:
Familjen går först! Det har Fixie Farrs pappa lärt henne. Och efter att han gick bort har Fixie ägnat all tid åt butiken han lämnade efter sig. För Fixie säger inte nej, det ligger inte i hennes natur.

När en stilig främling på ett café ber Fixie att passa hans dator en stund säger hon självklart ja. Men när hon sedan lyckas rädda den undan en olycka blir datorns ägare så tacksam att han skriver ner jag är skyldig dig en tjänst! på en servett och räcker henne den tillsammans med sitt visitkort.

Till en början skämtar Fixie bort alltihop. Hon skulle väl aldrig be en främmande man om en tjänst? Men med tiden börjar Fixie och Sebastian hjälpa varandra på de mest oväntade sätt. Tjänster och gentjänster. Och kanske blir detta början på ett äventyr för dessa två …

Min åsikt:
Charmig, underhållande & härlig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar