Blott en begravning av Ewa Klingberg

Nummer: 10572
Titel: Blott en begravning
Författare: Ewa Klingberg
Förlag: Historiska media
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7545-861-8
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Historiska media.

Bokens första mening:
Hösten hade kommit med besked till Tranås.

Om boken:
När hösten infinner sig börjar Sandra så smått komma tillrätta med sitt nya liv i Tranås. Tranan får i uppdrag att sköta en stor begravning och Sandra känner att hon kan lägga de ekonomiska bekymren åt sidan och istället fokusera på försäljningen av byrån. Hon ser framför sig hur hon om kvällarna ska krypa upp i fåtöljen med en kopp te och en god bok medan höstvindarna viner utanför knuten.

Men när det visar sig att den avlidne är en välkänd toppolitiker och familjens överhuvud tvingas hon tänka om, särskilt nu när deras skicklige begravningsentreprenör, Christoffer, har lämnat byrån. Samtidigt blir konkurrensen från den nyöppnade begravningsbyrån allt tuffare och trots Tranans goda inkomster räcker pengarna inte till.

När Sandra begår ett misstag som är oförlåtligt i den här branschen ser det riktigt illa ut för byrån. Med all sin kraft måste hon försöka bygga upp företagets renommé på nytt och minimera felstegen i framtiden.

Blott en begravning är andra boken om begravningsbyrån Tranan.

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
Där rosor faktiskt dör (del 1)

Min åsikt:
Underhållande, härlig & fantastisk!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar